Ga naar hoofdinhoud

ChatGPT (en andere A.I.) gaat de wereld voor marketing enorm veranderen!

ChatGPT. Dit gaat de wereld écht veranderen. Voor iedereen (!), maar nu direct voor o.a. marketeers, copywriters en programmeurs. Dit moet je zelf proberen en dan valt je mond open van verbazing….

Dan heb ik het over de net gelanceerde ChatGPT. Dit is een programma dat de snelste groei ooit laat zien. Het gaat hier over Artificial Intelligence (A.I.) en dan niet in de toekomst maar direct bruikbaar.

Op dit moment inzetbaar vooral voor marketeers / ondernemers en héél specifiek voor copywriters en programmeurs. Want, wil je ideeën hebben voor ‘n blog-artikel? Vraag het de ChatGTP, wil je vervolgens dat het artikel geschreven wordt, vraag het simpelweg en de AI en je zult je verbazen over wat er nu al mogelijk is.

Ben je programmeur en wil je kijken of je code klopt ? De AI controleert, verbetert en kan complete codes schrijven / verbeteren / vertalen etc. Emails laten opstellen….Er zijn talloze zakelijke maar ook huiselijke toepassingen te verzinnen. Inmiddels staan YouTube en TikTok er al vol mee.

Gaan dit soort programma’s copywriters en programmeurs direct vervangen? Nee, zeker (nog) niet…AI is verbazingwekkend goed en zal versneld beter worden – want het verbetert zichzelf (niet zonder gevaar lijkt me). Maar voor basis copy, content ideeën, huis-tuin-en-keuken vragen tot basis programmeren…..Nou, dan zou ik me als copywriter en programmeur je in de kerstvakantie als de sodeju maar eens verdiepen in de beperkingen want ik denk dat heel veel mensen vragen gaan stellen.

En mind you….ChatGPT is niet de enige die al flinke AI stappen maakt die anno NU al bruikbaar zijn. Ongelofelijk hoe hard dat dit gaat….Ik weet nog niet de balans meer naar het positieve gaat uitslaan of het negatieve als het A.I. gaat…

Maar…als de A.I. van ChatGPT en de vele ander A.I. platforms dit nu – vandaag – al kunnen? …..Nou dan staat ons wat te wachten de komende maanden…. Gaaf maar ook wel ‘n beetje ‘eng’ als je ver door denkt 😲.

Probeer het zelf: https://chat.openai.com/

#chatgpt #onlinemarketing

#socialmedia

#contentmarketing

#contentcreation

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!