Ga naar hoofdinhoud

Social Media

Wij helpen uw Social Media impact te maximaliseren zodat u nóg meer mensen kunt helpen met uw health en wellbeing producten of diensten.

Van strategie tot uitvoering

Binnen de Health & Wellbeing is een serieuze inzet van Social Media al lang geen ‘nice to have’ meer maar van levensbelang voor uw organisatie. De reden is simpel. Nergens is uw doelgroep zo actief als op Social Media. Van jeugd tot 75+. Alleen de kanalen en de wijze van communiceren verschilt. Binnen de specifieke platform regels en wetgevingen zijn de kansen enorm. Wij helpen uw Social Media impact te maximaliseren zodat u nóg meer mensen kunt helpen met uw health en wellbeing producten of diensten. De combinatie van organische content én adverteren vormen de succesformule.

Adverteren op Facebook en Instagram

Het overgrote deel van uw doelgroep actief is actief op Facebook of Instagram. Van jong (Instagram) tot 65+.  Geen platform waar u zoveel mensen heel gericht kunt bereiken. Bedrijven die willen groeien ontkomen niet aan adverteren. Want, doorgaans krijgen namelijk maar zo’n 4% uw volgers organische berichten te zien en dat is te weinig om te groeien. Gelukkig is er geen advertentie platform dat zo goedkoop is als Facebook en Instagram.

Sweetspot Health & Wellbeing adverteren op LinkedIn
Adverteren op LinkedIn

Uiteraard is LinkedIn het B2B platform om met andere medische of andere zorgprofessionals in contact te komen. LinkedIn wordt een steeds effectiever platform om middels adverteren te groeien. Van het vergroten van uw naamsbekendheid tot concrete leadgeneratie; LinkedIn wordt een steeds effectiever advertentieplatform. Voor de health & wellbeing liggen er ook nog verrassende mogelijkheden om patiënten en klanten te weven.

Social Media Management

Naast het adverteren op Social Media vormen de dagdagelijkse activiteiten van het ontwikkelen en plaatsen van content voor veel bedrijven een enorme uitdaging. En dat is voor veel bedrijven een gevaar want succes op Social Media valt of staat bij de uitvoering. Wij helpen uw organisatie met het (mede-) ontwikkelen van content en het plaatsen van content. Dit alles doen we op basis van praktische Content Marketing Strategie.

Sweetspot Health & Wellbeing Marketing social media management
Sweetspot Health & Wellbeing monitoring
Social Media Monitoring

Een essentieel onderdeel van effectieve Social Media is het monitoren. Het monitoren van reacties op de organische (niet-betaalde) berichten en reacties op advertenties. Maar ook het monitoren van bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn Groepen waar uw doelgroep actief is die een goudmijn aan informatie bieden.