Ga naar hoofdinhoud

Resultaat gerichte
patiënten communicatie

De zoektocht van patiënten & klanten naar uw aanbod begint online.

We vertellen u niets nieuws als we zeggen dat mensen via Google en Sociale Media op zoek gaan naar informatie, oplossingen en ervaringen. Dat geldt in toenemende mate ook voor health & wellbeing. Het is al jaren niet meer zo dat alleen een arts bepaalt welke keuzes mensen maken als het gaat om zorg producten, behandelingen of coaching. En dat vraagt om een aanpak waarin niet alleen de verwijzers maar ook de health & wellbeing eindgebruiker centraal staat.

Als specialisten in patiënten communicatie helpen wij uw organisatie Search & Social effectief in te zetten zodat u uw groei kunt realiseren. Groei die u in staat stelt om nóg meer mensen kunt helpen dankzij uw health en wellbeing producten of diensten.

Search & Social Diagnose

Om ervoor te zorgen dat uw organisatie nog meer mensen kan helpen (en uw omzet daarmee groeit) is het van belang dat we als eerste een goed inzicht krijgen in de behoeften van uw doelgroep. Waar zitten de (soms letterlijke-) pijnpunten? Op welke Social Media kanalen zijn ze actief? Welke keuzes kunnen ze maken? Kortom, we gaan altijd van start met een online Search & Social diagnose.

Sweetspot Health & Wellbeing Content Management & Monitoring
Online marketing behandelplan

Op basis van de diagnose komen we tot een concreet maar flexibel behandelplan. Waar nodig sturen we het plan bij op basis van testen. Resultaat staat hierbij voorop. We versterken uw positie als dé autoriteit in uw markt en verhogen de omzet dankzij meer klanten of patiënten.

Sweetspot Health & Wellbeing behandelplan
Healthy Online Marketing Habits

Wij geloven niet in wonderpillen. Zoals gezondheid blijven om gezonde gewoontes vraagt, geldt dat voor online marketing ook. Wij helpen u gezonde marketing gewoontes te ontwikkelen zodat u structureel kunt groeien. Dat betekent dat we gaan helpen met het structureel ‘slim’ inzetten van content. Mocht de uitvoering door capaciteit een probleem zijn? Dan kunnen we u helpen met content management (creatie & publiceren van berichten) en het monitoren van hoe uw doelgroep op uw uitingen reageert en hier actie op te nemen waar nodig. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken Healthy Marketing Habits te ontwikkelen en vol te houden, kijken we welke marketing activiteiten we kunnen automatiseren (marketing automation). Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie effectief en schaalbaar kan groeien.

Sweetspot Health & Wellbeing social media management