Ga naar hoofdinhoud

Onze aanpak

Wij helpen uw organisatie op weg naar Healthy Marketing Habits

Onze aanpak

Wij helpen uw organisatie op weg naar Healthy Marketing Habits

"De juiste boodschap op het juiste kanaal op het juiste moment."

Oftewel het vinden van de ‘sweetspot’ in patiënten communicatie. Dat bepaalt of nieuwe klanten / patiënten voor uw bedrijf kiezen.
Wij creëren kansen zodat u nog meer mensen kunt hulpen met uw health en wellbeing producten of diensten.

Online Marketing Diagnose

Zonder een heldere online marketing diagnose is een behandelplan een kwestie van gokken. Samen brengen de we Patient Journey in kaart. We analyseren de Search & Social Media kanalen van u en die van de concurrentie op zoek naar de symptomen van mogelijke pijnpunten én online kansen!

Online Behandelpan

Op basis van de diagnose komen we tot een concreet maar flexibel behandelplan. Waar nodig sturen we het plan bij op basis van testen. Resultaat staat hierbij voorop. We versterken uw positie als dé autoriteit in uw markt en verhogen de omzet dankzij meer klanten of patiënten.

Sweetspot Health & Wellbeing behandelplan
Sweetspot Health & Wellbeing social media management
Healthy Marketing Habits

Wij geloven niet in wonderpillen. Zoals gezondheid blijven om gezonde gewoontes vraagt, geldt dat voor online marketing ook. Wij helpen u gezonde marketing gewoontes te ontwikkelen zodat u structureel kunt groeien. Waar mogelijk automatiseren we marketing activiteiten (marketing automation) zodat het een stuk makkelijker wordt om Healthy Marketing Habits te ontwikkelen die bijdragen aan een effectieve, schaalbare groei.

Onze specialismen