Ga naar hoofdinhoud

Content marketing

Van content monitoring en engagement tot creatie & publiceren

Van strategie tot uitvoering

Van multinational in medical devices, klinieken tot lifestyle coach; vrijwel iedereen erkent het belang van goede content. Content is King werd een paar jaar geleden gezegd, maar dat geldt eigenlijk nog steeds. Content staat centraal als het om SEO (vindbaarheid), SEA en Social Media gaat. Vaak blijft de grootste uitdaging content niet alleen adhoc maar strategisch én slim in te zetten, maar vooral ook om daadwerkelijk met creatie, plaatsen en monitoring aan de slag te gaan. Want, zonder executie geen succes. Wij helpen met de juiste kennis en praktische capaciteit.

Content Strategie

Plaats je content je website en Social Media vooral reactief en adhoc? Of zet je content heel doelgericht in op basis van een content strategie die gebaseerd is op de verschillende informatie behoeften van je doelgroep zie ze op verschillende momenten tijdens hun Patient Journey hebben? Wij helpen je om vanuit een concrete, praktische content strategie beter in te spelen op de behoeften van jouw klanten of patiënten.

Sweetspot Health & Wellbeing Content Strategie
Sweetspot Health & Wellbeing Content Creatie
Content Creatie

Als het om content creatie gaat, kijken we altijd eerst welke content er in de organisatie al aanwezig is die (bijna) direct inzetbaar is en wat in het verleden succesvol is geweest. Daar waar nodig helpen we uw organisatie om aanvullende content te creëren. Van blog teksten, social media posts tot animaties en patiënten testimonials.

Content Management & Monitoring

Als content gestructureerd geplaatst wordt op basis van een content kalender heeft u juist meer tijd om ook in te spelen op adhoc situaties. Wij helpen u bij het plannen en plaatsen van content in de juiste formats op de verschillende Social Media platforms. En iets wat vaak vergeten wordt, we monitoren de reacties op uw organische en betaalde content (Ads) en helpen u met het reageren op berichten.

Sweetspot Health & Wellbeing Content Management & Monitoring