Ga naar hoofdinhoud

LinkedIn adverteren tips: waar kun je de LinkedIn Ads van andere bedrijven bekijken?

LinkedIn adverteren tips: waar kun je de LinkedIn Ads van andere bedrijven bekijken?

🔍 Kijk dat is nou handig….even LinkedIn advertenties van andere bedrijven (concurrenten?) bekijken 🔍
Je kunt heel eenvoudig zien of ze bv ‘image’ of video ads, of leadgeneratie advertenties inzetten. Goed om te weten waar je concurrent mee bezig is (en ja, ze kunnen dus ook bij jou ‘spioneren’) of als je wat inspiratie wilt opdoen 😉. En dat werkt heel simpel. Je zoekt in LinkedIn naar de bedrijfspagina van bijvoorbeeld je concurrent en klikt dan op ‘posts’ en vervolgens op ‘ads’. En ja hoor, daar zie je dan alle advertenties staan; van ‘single image ads’ , carousel, video, leadforms….je kunt precies zien welke LinkedIn Ads ingezet worden. Dat inzicht kan gigantisch waardevol zijn!

Het is hierbij goed om niet alleen naar de advertentie te kijken maar ook op de advertentie te klikken om te zien hoe de landingspagina waar je op uit komt eruit ziet. Zo krijg je mooi inzicht in de funnel van advertentie tot follow up. En dat kan enorm waardevol zijn want de follow up is soms zelfs belangrijker dan de advertentie zelf!

#linkedinpartner
#linkedinmarketing #linkedinads #linkedinadvertising #linkedintips #socialmediamarketing

LinkedIn Ads op LinkedIn voor Healthcare: van medical devices, klinieken tot coaches? Sweetspot  – Eindhoven

Wil je meer weten over wanneer je nu wel of juist niet moet adverteren op LinkedIn? Neem dan contact met ons op!
Bij Sweetspot Health & Wellbeing in Eindhoven zijn we namelijk gespecialiseerd in het Search & Social Media voor bedrijven die producten of diensten aanbieden ter verbetering van fysieke of mentale gezondheid.
Van medical devices, medical software, klinieken, hulpmiddelen tot lifestyle coaches en therapeuten. Want online marketing voor Health & Wellbeing vraagt om gerichte kennis.

Wij helpen je met capaciteit en expertise op het gebied van LinkedIn Adverteren, Facebook – en Instagram Adverteren, email marketing, automation, content creatie, Google Ads (AdWords en YouTube Ads) en SEO.

#linkedinads #linkedinmarketing #socialadvertising #linkedin